Προσιτά κομμάτια άνοιξης για να φτάσετε τώρα

< >

Ψωνίζω το βλέμμα

Είστε έτοιμοι για άνοιξη; Ενώ είμαστε ακόμα βαθιά το χειμώνα, δεν είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την άνοιξη. Ναι, ήρθε η ώρα να φρεσκάρετε την ντουλάπα σας. Εάν δεν έχετε παρατηρήσει, τα καταστήματα και τα εμπορικά σήματα έχουν ήδη αρχίσει να αποθηκεύονται σε κομμάτια άνοιξης και υπάρχουν τόσο πολλά φθηνά κομμάτια άνοιξης για να φτάσουν τώρα. Αυτά τα κομμάτια μπορούν ακόμα να ενσωματωθούν στο τρέχον στυλ σας ιδανικό τώρα και να μεταβείτε στην άνοιξη σε λίγες εβδομάδες.
Ένα από τα μέρη που έχω αποθηκεύσει είναι η Walmart. Η Walmart έχει εκατοντάδες νέες αφίξεις για να ελέγξει. Εάν εξακολουθείτε να κοιμάστε σε αυτό που έχει να προσφέρει η Walmart, είναι καιρός να σκεφτείτε δύο φορές επειδή θα είστε συγκλονισμένοι πόσο απίστευτα και φθηνά τα κομμάτια που έχουν στο απόθεμα. Ένα από τα πράγματα που έβγαλε την προσοχή μου είναι αυτή η πράσινη φούστα και έρχεται σε τρία άλλα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του ροζ που αγαπώ. Επίσης, πήρα τη φούστα Green Slip Scoop Green Slip από την Walmart, την οποία σχεδιάζω να ζευγαρώσω με το φούτερ της χρωστικής ρύθμισης ή το πουκάμισο γραφικών μπλουζών για μια περιστασιακή αίσθηση.
Εάν προσπαθείτε να βρείτε τα απαραίτητα για την άνοιξη για να προσθέσετε στην ντουλάπα σας τώρα, θα προτείνω να ελέγξετε τις νέες αφίξεις της Walmart. Επίσης, εξετάστε τις τάσεις της άνοιξης όπως το χαλαρό denim, το floral φόρεμα, τα φορέματα maxi. Αυτά τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν ιδανικά τώρα σε συνδυασμό με ζακέτα, παλτά και μπότες. Συνδύασα τη φούστα της πράσινης ολίσθησης με μια ταιριαστή δαντέλα πράσινη cami που έρχεται επίσης σε άλλα χρώματα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο καιρός είναι ακόμα κρύος εδώ, ενσωμάτωσα μια μακρά καφέ ζακέτα για ζεστό και για να συμπληρώσω το πράσινο χρώμα. Καθώς η πλειοψηφία μας εξακολουθεί να εργάζεται από το σπίτι, αυτό το βλέμμα θα κάνει για ένα κομψό, απλό αλλά άνετο στολή WFH. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα πράγματα που μου αρέσει να φοράτε μια φούστα ή φόρεμα ιδανικό τώρα.
Προσιτά κομμάτια άνοιξης για να φτάσετε τώρα

Slip Midi φούστα
Αυτή τη στιγμή φορώ αυτή τη φούστα midi σε πράσινο σε μέγεθος μικρού μεγέθους. Έχω επίσης το ροζ ζευγάρι. Λατρεύω την ποιότητα και την ελαστική μέση. Μπορείτε να το στυλ με μπότες και παλτό για χειμώνα ή σανδάλια και πάνινα παπούτσια για την άνοιξη.
Ψώνισε τώρα

Cami Top με δαντέλα
Αυτή είναι η ροζ έκδοση του πράσινου cami μου. Αγαπήστε τις λεπτομέρειες δαντέλας και τις λεπτομέρειες σταυρωμένα πίσω. Ταιριάζει αληθινό στο μέγεθος. Αυτή τη στιγμή φορώ ένα μικρό. Έρχεται σε πράσινο και μπορντό χρώμα.
Ψώνισε τώρα

< >

< >

MIDI Slip Dress
Νομίζω ότι είμαι εμμονή με φούστες και φορέματα. Αγαπήστε το χρώμα αυτού του φόρεμα. Έρχεται επίσης σε πορτοκαλί. Απλά ρίξτε μια μακρά ζακέτα, μπότες ή πάνινα παπούτσια και μπορείτε να το φορέσετε τώρα και πέρα.
Ψώνισε τώρα

Φούτερ χρωστικής ρεύματος
Δεδομένου ότι πολλοί από εμάς είναι ακόμα WFH, φούτερ και παντελόνια ιδρώτα είναι υπέροχα να έχουμε. Αγαπήστε αυτό το φούτερ Raglan. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τζιν, πάνω από το φόρεμα πάνω ή με οποιοδήποτε sweatpants.
Ψώνισε τώρα

Τσάντα crossbody αλυσίδας ρητίνης
Ένα άλλο κομμάτι που αγόρασα είναι αυτή η τσάντα Crossbody Chain. Οι λεπτομέρειες της αλυσίδας τραβούσαν απολύτως την προσοχή μου. Αγαπήστε επίσης το χρώμα.
Ψώνισε τώρα

Φούστα midi slit
Αυτή η φούστα σχισμών έρχεται επίσης σε μαύρο χρώμα. Έφτασα το πράσινο ζευγάρι και προηγουμένως το ένωσα με το φούτερ της ημέρας και με ένα γραφικό μπλουζάκι.
Ψώνισε τώρα

Πράσινο/ροζ φούτερ Raglan
Αυτή η μπλούζα μπορεί να φορεθεί με τη φούστα Slit Slip που επισημαίνεται παραπάνω. Αγαπήστε τον συνδυασμό χρωμάτων χρωστικής γραβάτας. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με τζιν.
Ψώνισε τώρα

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Πώς να ντύσετε εύκολα αυτές τις διακοπές των Ευχαριστιών

Εδώ είναι τι να φορέσετε αυτό το νέο…

Το πολύ επιθυμητό καλοκαιρινό φόρεμα για να φορέσει…

Απλός αλλά κομψός τρόπος για να φορέσετε χρώμα…

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Leave a Reply

Your email address will not be published.